BIOGRAFIE


Men kan tegenwoordig geen televisie aanzetten of er is wel één of ander talenten programma op de buis. Iedereen vraagt zich dan ook af waar al deze tot op heden onbekende talenten vandaan komen.

Er zijn echter ook zangeressen zoals ‘PEGGY’ die op een andere manier proberen door te breken door hard werken en ervaring op te doen door op te treden in o.a. discotheken, feesttenten, bedrijfsfeesten enz., de ouderwetse manier.

De afgelopen jaren heeft zij op de meest uiteenlopende podia opgetreden met een zeer breed repertoire bestaande uit diverse stijlen van disco-classics tot hedendaagse pop/ballads. Hierdoor is zij een echte allrounder geworden. Een zangeres die inzetbaar is op elk denkbaar evenement.

Na jaren met diverse bands te hebben opgetreden en ook aan diverse projecten te hebben meegewerkt

besluit zij om solo te gaan.

2010:

Peggy vindt dat de tijd nu is aangebroken om de grote stap te nemen en een eigen album op te nemen. Zij ging op zoek naar goede producers en songwriters en kwam via omwegen terecht bij de " 2 Edwin’s ", geen onbekende in de hedendaagse muziekscene. Hiermee worden Edwin de Groot en Edwin van Hoevelaak bedoelt die verantwoordelijk zijn voor producties en composities van o.a. Sita, Yes-R, Edsilia Rombley, Monique Smit, Jeroen van der Boom, Bonnie St-Claire, Nick & Simon en Gerard Joling.

Onlangs werden zij nog bekroond met een Gouden Harp voor de beste compositie van 2009 " Engel van mijn Hart " vertolkt door Gerard Joling.

Op dit moment is zij met haar team hard bezig met de opnamen van haar eerste cd album die in het voorjaar van 2011 uit zal komen. Als voorloper hiervan wordt haar eerste single "ZONDER JOU"

uitgebracht en volgens kenners uit de showbizz zou dit wel eens de doorbraak en een begin van een succesvolle carrière kunnen betekenen voor deze getalenteerde en sympathieke zangeres. partners: